Tacksamt med it- support

Det är verkligen bra att man kan få it-support när man behöver det, jag är en av dom som ofta använder mig av den hjälpen förtag är inte så teknisk själv. Just när det kommer till dator problem så har jaginet mycket tålamod så jag är verkligen tacksam för den hjälp som går att få när man har problem. Ja det är verkligen bra.


Varför det är så bra

Det är så bra för det går så mycket fortare att få saker och ting fixade om man har någon som kan det jobbet, då fastnar man inte med jobbet utan det kan lösas snabbt och så kan man komma igång med jobbet som normalt igen och det är ju det man vill.
Det är verkligen viktigt att man har ett bra it-support system på företaget så att man kan få snabb och enkel lösning på problemen som alltid dyker upp förr eller senare.

Som tur är när jag är hemma så har jag min egna it- support nämligen min man som tar hand om datorproblemen och andra tekniska problem som kan dyka upp och det är jag väldigt tacksam för. För det är annars väldigt jobbigt att behöva få panik vajer gång det blir något fel. Men som tur är så kan han fixa det åt mig, egentligen borde jag väl anstränga mig mer för att lära mig det själv så att jag kan fixa mer själv men det är rätt smidigt att slippa.

På jobbet så har vi också ett bra it-support team som vi kan ringa när det blir problem och det är huv väldigt bra och det tackar jag för, det är många med mig som använder oss av den hjälpen. Så att ha någon som kan data och problemlösning när det kommer till tekniska problem är verkligen toppen vill jag säga.